Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja luomassa menestystä kasvavassa yrityksessämme? Palaako sisälläsi halu kehittää ja kehittyä? Haemme testaustiimiimme innokasta LVI/S-asiantuntijaa.


Mitä homma pitää sisällään?

LVI- tai sähköalan asiantuntijan tehtävässä vastaat lopputuotteidemme laadusta. Osallistut päivittäin uusien ominaisuuksien määrittelemiseen/testaamiseen, joten olet isossa roolissa siinä, miltä MagiCAD näyttää tulevaisuudessa. Olet osana testaustiimiä ja saat vahvan tuen muilta asiantuntijoiltamme. Työn ohella kehityt MagiCAD-huippuosaajaksi niin AutoCAD- kuin Revit-alustallakin. Roolisi muokkautuu vahvuuksiesi mukaan juuri sinulle sopivaksi.

Tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi voi sijaita joko Turun, Rauman, Espoon tai Hämeenkyrön toimistollamme. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sinun on mahdollista työskennellä myös etänä kotitoimistolta, mikäli satut asumaan kaukana edellä mainituista toimistoistamme.

Mitä pitäisi osata?

Voit olla jo kokenut konkari tai vastikään valmistunut LVI/S-alan asiantuntija, sillä tehtävä muotoutuu pitkälti omien vahvuuksiesi mukaan. Täydellisellä kandidaatilla olisi LVI- tai sähköalan koulutus, aikaisempaa CAD-osaamista esim. MagiCADin kanssa, sekä aito kiinnostus teknisiin asioihin. Myös kiinnostus tietotekniikkaan ja ohjelmistoalaan on etu. Mutta ymmärrämme, ettei kukaan ole täydellinen, eli jos koet silti paikan sopivan sinulle, niin sillä pääsee varmasti pitkälle.

Kukaan ei ole seppä syntyessään – sinunkaan ei tarvitse osata kaikkea heti. Tärkeintä on, että omaat energisen ”can-do” -asenteen, keskityt mahdollisuuksiin ongelmien sijaan, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin ketterässä ja matalahierarkkisessa ympäristössämme. Toivomme, että olet motivoitunut ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, etkä pelkää tarttua toimeen. Hyvät kommunikointitaidot, omasta tekemisestä vastaaminen, sekä rohkeus kokeilla tulisi olla sinulle ominaisia. Kansainvälisessä ympäristössämme englannin kielen osaaminen on välttämättömyys.

Me tarjoamme sinulle

Erinomaiset mahdollisuudet urakehitykseen, mukavat toimistot keskeisillä sijainneilla, etätyön, rennon työilmapiirin, jossa jokainen voi olla oma itsensä sekä jostavan työajan. Olemme taloudellisesti vakaa yritys. Meillä on monipuoliset edut mm. e-passi sekä laaja työterveys. Eikä sovi unohtaa meidän kattavaa perehdyttämisohjelmaa, josta olemme saaneet paljon hyvää palautetta.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit lukemastasi, hae meille osaksi loistavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen rekryportaaliimme.

Jätähän hakemuksesi viimeistään 13.6. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Quality Assurance Manager Jani Leppäniemi (jani.leppaniemi@magicad.com).

Lisätietoja yrityksestämme löydät myös osoitteesta http://www.magicad.com/careers.