01.04.2014 | By editor

Progman on yhdistänyt voimansa Kiinan johtavan rakennusohjelmistojen kehittäjän Glodonin kanssa. Torstaina 27.3. päivätyllä sopimuksella Progman Oy:stä tulee osa kansainvälistä Glodon-konsernia.

Sopimus parantaa merkittävästi molempien yritysten kapasiteettiä ja tekee Progman Oy:stä kansainvälisesti vahvimman talotekniikkasuunnitteluohjelmistojen kehittäjän Revit- ja AutoCAD-teknologioilla.

MagiCAD-tuoteperheestään tunnettu Progman säilyy itsenäisenä suomalaisena yrityksenä ja samalla hyötyy yrityksen kansainvälistä kasvua tukevista merkittävistä lisäresursseista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme kumppaniksemme Glodonin, joka suurena pörssiyrityksenä pystyy tarjoamaan meille merkittäviä lisäresursseja globaalin kapasiteettimme kasvattamiseen”, kommentoi Progman Oy:n toimitusjohtaja Mauri Susilahti.

Progmanin ja Glodonin yhteinen strategia on tehdä MagiCADistä maailman johtava talotekniikkasuunnitteluohjelmisto. Samanaikaisesti Progman tulee panostamaan talotekniikka-alan komponentti- ja laitevalmistajille tarjottavien tuotemallinnus- ja tilaustuotantopalveluiden kehittämiseen Euroopassa.

Lisäresurssien myötä tehtävien investointien ja liiketoiminnan kehittämisen pääpaino tulee olemaan Pohjoismaissa, Euroopassa, Venäjällä ja Kiinassa. Emoyhtiö Glodonin päämääränä on vahvistaa läsnäoloaan Euroopassa suomalaisen tytäryhtiön kautta, joka tulee toimimaan keskuksena Glodonin liiketoiminnan kehittämiselle Euroopassa.

Progmanilla on ollut toimisto Pekingissä vuodesta 2008. Glodonin vahva asema Kiinassa tukee Progmanin strategiaa, joka tähtää merkittävään markkinaosuuden kasvattamiseen Kiinan talotekniikkaohjelmistomarkkinoilla. 

Progman Oy
Vuonna 1983 perustettu Progman on vakavarainen suomalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Raumalla. Progmanin kehittämä talotekniikka-alan ohjelmisto MagiCAD on Pohjoismaiden markkinajohtaja ja yksi Euroopan laajimmin käytettyjä sovelluksia alallaan. Tätä nykyä noin 15 000 MagiCAD-lisenssiä on käytössä yli 45 eri maassa. Progman työllistää 80 henkeä ja yrityksellä on toimistot Suomessa ja Kiinassa, sekä tytäryhtiö Ruotsissa.

Glodon Software Company
Glodon on Kiinan johtava rakennusalan ohjelmistovalmistaja. Glodonin pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Yrityksellä on yli 3000 työntekijää sekä yli 40 paikallistoimistoa Kiinassa maan jokaisessa 32:ssa maakunnassa. Glodonilla on myös tytäryhtiöt Singaporessa, Hongkongissa ja Yhdysvalloissa. Glodon Software Company on listattu Shenzhenin pörssin PK-yrityslistalle.
en.glodon.com

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.