14.01.2015 | By admin
Uncategorized

MagiCADin Jeven-liitosohjelma mahdollistaa System Jeven -tuotepalvelun tuottamien piirustusten lataamisen suoraan MagiCAD-projektiin. System Jeven -tuotepalvelu sisältää mm. tulo- ja poistoilmavirtojen laskennan sekä huuvien ja ilmanvaihtokattojen valinnan ammattikeittiöihin. System Jeven -tuotepalvelun asiakaspalvelijat valmistelevat tilauksesta myös ehdotuksen kokonaisratkaisusta huuvapiirustuksineen sekä kattavine ilmanpaine- ja ilmavirtatietoineen.      

Liitosohjelma on saatavilla nyt sekä MagiCAD for Revitille että MagiCAD for AutoCADille.

Lataa MagiCADin Jeven-liitosohjelma tästä

Jeven Oy
Jeven Oy kehittää ja markkinoi sisäilmastoon liittyviä ilmanvaihtolaitteita ja -palveluita, joilla vaikutetaan rakennuksessa olevien ihmisten viihtyvyyteen työpaikoilla ja kodeissa. Jeven Oy tarjoaa laadukkaita ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisuja sekä tulo- ja poistoilmalaitteita, äänenvaimennusratkaisuja ja ulospuhallushajottajia.

Lue lisää Jevenin tuotteista ja System Jeven -tuotepalvelusta: www.jeven.fi

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat