07.04.2015 | By editor
Uncategorized

TA Hydronics, osa IMI plc -konsernia, on vaihtanut nimeään ja tunnetaan tästä eteenpäin nimellä IMI Hydronic Engineering. Myös MagiCADin IMI-liitoshjelma sekä tietokannat MagiCAD for AutoCADille ja MagiCAD for Revitille on päivitetty käyttämään uutta nimeä.

Lataa tästä IMI Hydronic Engineering -liitosohjelma  MagiCAD for Revitille

Lataa ja asenna IMI-tietokanta käyttämällä Check for Updates -toimintoa MagiCADin ribbon-valikosta (MagiCAD | General | Check for Updates). Voit myös esikatsella IMI-tuotteita MagiCloudissa.

 

IMI Hydronic Engineering product database BIM

IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering (ent. TA Hydronics) on alansa johtavia yrityksiä ympäristöystävällisissä sisätilojen ilmastointiratkaisuissa. Yritys tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita tuotteita ja palveluita IV-järjestelmien parempaan hoitoon ja hallintaan. Pneumatex, TA ja Heimeier -tuotelinjat ovat jo vuosia olleet osa IMI plc -konsernia. Yhdistyttyään alkujaan TA Hydronics -brändin alle 2011, ne jatkavat nyt osana IMI Hydronic Engineering -tuotevalikoimaa. IMI Hydronic Engineering on osa kansainvälistä IMI plc -teknologiakonsernia, joka on yksi Lontoon pörssin FTSE 100 -indeksiin listatuista yrityksistä.

www.imi-hydronic.com/fi/

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat