04.08.2015 | By admin

Progman Oy osallistuu lahjoituksella Saaristomeren suojeluun.

Symbiosis-veistos Aurajoen varrella, Suomen Joutsenen naapurina

Saaristomeren Suojelurahaston Symbiosis-kampanja on pystyttänyt Turkuun Maununtyttärenpuistoon, Aurajoen ja Saaristomeren yhtymäkohtaan Stefan Lindforsin kampanjan hyväksi suunnitteleman Symbiosis-ympäristötaideteoksen. Stefan Lindfors tulee hitsaamaan veistoksen pintaan kaikkiaan 3500 nimilaattaa, jollaisen yritykset ja yksityishenkilöt voivat ostaa lahjoituksena Saaristomeren suojeluun.

 

Katso video

 

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Tilaa uutiskirje

First name*
Surname*
E-mail*
Company*
Business sector*

Arkisto

Kategoriat