18.08.2015 | By admin
Uncategorized

Laadukas MagiCAD-koulutuksemme takaa sen, että pääset nopeasti aloittamaan työt MagiCADillä. Tottuneille MagiCAD-käyttäjille koulutukset antavat uusia vinkkejä entistä tehokkaampaan työskentelyyn ja syventävät jo opittua.

Tutustu syksyn koulutustarjontaan ja varaa paikkasi jo tänään. Jos yrityksestäsi osallistuu useampi henkilö tai haluat yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen, pyydä tarjous!

Syksyn koulutuskalenterin löydät täältä.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Suvi Hirvonen
suvi.hirvonen@progman.fi
02-8387 6047

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat