09.10.2015 | By admin
Uncategorized

Nykyinen MagiCAD-versio 2015.4 SR-1 for AutoCAD on yhteensopiva 64-bittisen Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa käytettäessä AutoCAD 2016 Service Pack 1 -versiota. Varmistaaksesi täyden yhteensopivuuden järjestelmässäsi suosittelemme asentamaan Autodeskin 28.9.2015 julkaiseman 64-bittisen AutoCAD 2016 SP1 -asennuspaketin osoitteesta http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/autocad-2016-service-pack-1.html.  

MagiCAD ei tue Windows 10 -käyttöjärjestelmää 32-bittisissä järjestelmissä.

Jos käytät samassa järjestelmässä sekä MagiCAD for AutoCADiä että MagiCAD for Revitiä, ota huomioon että MagiCAD for Revit ei tue vielä Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Julkistamme MagiCAD for Revitin tuen Windows 10 -käyttöjärjestelmälle samassa rytmissä Autodeskin ja Revit MEP -ohjelmiston kanssa. 

Jos käytät muita AutoCAD-versioita kuin AutoCAD 2016, tarkista käytössäsi olevien versioiden tuki Windows 10 -käyttöjärjestelmälle osoitteessa:http://knowledge.autodesk.com/search-result/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Windows-10-support-for-Autodesk-products.html. Autodesk on lopettanut tuen AutoCAD 2012-versiolle sekä sitä edeltäville AutoCAD-versioille, eikä ko. versioita enää päivitetä Windows 10 -yhteensopiviksi.  

Toimi näin:

1. Kuten aina ennen suurempia muutoksia järjestelmään, sinun tulee ennen muutoksia palauttaa MagiCAD-lisenssisi  lisenssienhallintapalveluumme käyttäen MagiCAD License Management Utility -apuohjelmaa. Tämä tulee tehdä lisenssityypistä riippumatta. Suosittelemme myös, että palautat Autodesk-ohjelmistolisenssit Autodeskille ennen kuin teet muutoksia järjestelmääsi.

2. Seuraavaksi voit suorittaa Windows 10 -asennuksen. 

3. Asenna 64-bit AutoCAD 2016 SP1 -asennuspaketti osoitteesta http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/autocad-2016-service-pack-1.html

4. Asenna MagiCAD 2015.4 SR-1 for AutoCAD uudelleen.

5. Kun olet asentanut onnistuneesti Windows 10-käyttöjärjestelmän, AutoCAD 2016 SP1-asennuspaketin sekä uudelleen asentanut MagiCAD 2015.4 SR-1 for AutoCADin, voit noutaa ja uudelleenaktivoida MagiCAD-lisenssisi käyttäen MagiCAD License Management Utility -apuohjelmaa.

Jos sinulla on kysyttävää MagiCADin käytöstä AutoCAD 2016 SP1 -version kanssa, ota yhteyttä MagiCAD-tukeen: https://www.magicad.com/fi/content/tekninen-tuki.

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat