26.11.2015 | By admin
Uncategorized

Koulutuskalenterimme on nyt saanut täydennystä! Koulutustarjontamme kattaa kurssit niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin MagiCAD-käyttäjälle. Tutustu kurssikalenteriimme ja varaa paikkasi jo tänään.

Koulutuskalenterin löydät täältä.

Muistathan, että tarjoamme myös laajan valikoiman yrityskohtaisia koulutuspalveluita. Yrityskohtaiset kurssimme antavat enemmän liikkumavaraa kurssin ajankohdan ja sijainnin sekä kurssisisällön suhteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yhteyshenkilömme koulutusasioissa:

Niklas Dahlberg

niklas.dahlberg@magicad.com

puh. 040 7727 473

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat