27.01.2016 | By admin
Uncategorized

  • Yli miljoona talotekniikka-alan tuotetietomallia ilmanvaihto-, putkisto- ja sähkösuunnitteluun selattavissa Progman Oy:n uudella verkkopohjaisella MagiCloud-selaimella; yli 50,000 tuotetta myös ladattavissa maksuttomasti
  • Tietokanta sisältää lähes 200 johtavan laitevalmistajan tuotteet kattavin teknisin tiedoin ja 3D-mallein
  • MagiCloud-tietomallit mahdollistavat tehokkaan tuotetiedon välittämisen projektin vaiheesta ja tiimiltä toiselle, joka on avain tietomallinnuksen (Building Information Modelling, BIM) hyötyjen saavuttamiseen suurissa rakennusprojekteissa.

 

27. tammikuuta 2016 – TURKU – Progman Oy, Pohjois-Euroopan johtava talotekniikka-alan ohjelmistojen kehittäjä, julkaisi uuden maksuttoman palvelun yli miljoonan tuotetietomallin selaamiseen osoitteessa www.magicloud.com.

Talotekniikkasuunnittelijat, jotka käyttävät Autodesk Revit MEP- tai AutoCAD-ohjelmistoja, pääsevät nyt MagiCloudin kautta käsiksi yli miljoonaan tuotteeseen johtavilta laitevalmistajilta. Sen lisäksi, että suunnittelijoilla on käytössään laaja valikoima älykkäitä tuotteita sekä mahdollisuus selata niiden teknisiä tietoja, monet tuotetietomallit ovat myös maksuttomasti ladattavissa sekä käytettävissä suoraan suunnitteluprojekteissa. Talotekniikkasuunnittelijan ei tarvitse olla MagiCAD-asiakas voidakseen käyttää MagiCloudia.

Korkeilla laatuvaatimuksilla rakennettu MagiCloud-tuotetietokanta on helppo selata ja tarjoaa käyttäjille tarkat mitat ja kattavan teknisen tuotetiedon lähes 200 eri valmistajan tuotteista. MagiCloudin 3D-näkymässä tuotteita voi kiertää ja esikatsella eri kulmissa. Suunnittelijat pystyvät kätevästi valitsemaan haluamansa tuotteet sekä lataamaan ne Revit MEP- ja AutoCAD-projekteihinsa. Yli 50 000 tuotetta on tällä hetkellä maksuttomasti ladattavissa ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Vapaasti verkossa saatavilla olevat MagiCloud-tietomallit mahdollistavat tehokkaan tuotetiedon välittämisen projektin vaiheesta ja tiimiltä toiselle, joka on avain tietomallinnuksen hyötyjen saavuttamiseen suurissa rakennusprojekteissa. Uudet ominaisuudet tarjoavat talotekniikkasuunnittelijoille:

  • Euroopan suurin valikoima korkealaatuisia talotekniikkatuotteita tarkoilla mitoilla ja kattavilla teknisillä tiedoilla varustettuna sekä helposti selattavassa muodossa
  • Yli 50 000 maksuttomasti ladattavissa olevaa tietomallia johtavien laitevalmistajien tuotteista, mukaan lukien FlowCon, Frico, Giacomini ja Systemair
  • MagiCloud Windows Manager -apuohjelma mahdollistaa tuotteiden asentamisen suoraan Revit- tai AutoCAD-projektiin ja tekee laitevalmistajien tuotteiden käyttämisestä nopeaa ja intuitiivista. MagiCloud on ainoa verkkopohjainen tuotetietomallikirjasto, joka tarjoaa vastaavaa.
  • Maksuton laitevalmistajakohtaisten liitosohjelmien lataaminen Revitiin. Liitosohjelmat yhdistävät laitevalmistajien tuotevalinta- ja laskentatyökalut suoraan Revitiin ja MagiCADiin ja tekevät tuotteiden valinnasta nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa.

”Uusi MagiCloud-verkkopalvelu tuo tarkat 3D-tuotetietomallimme talotekniikkasuunnittelijoiden saataville ympäri maailman”, kertoo operatiivinen johtaja Jukka Nyman Progmanilta. ”MagiCloud avaa myös aiempaa useammille suunnittelijoille mahdollisuuden tietomallinnuksen hyödyntämiseen. On tärkeää, että suunnittelijat voivat omaksua työskentelytavan, jossa rakennusprojektin osapuolet toimivat yhdessä tehokkaasti heti suunnitteluvaiheesta lähtien. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Euroopan ykkönen talotekniikka-alan tietomallinnustuotteissa. Olemme sitoutuneita kasvuun sekä vahvistamaan asemaamme.”

Kun laitevalmistajan tuotteet mallinnetaan ja lisätään MagiCloudiin tietomalleina, ne ovat talotekniikkasuunnittelijoiden saatavilla ympäri maailman, olipa kyseessä sitten sairaala, toimistorakennus tai muu suuri rakennusprojekti. Pohjoismaiden, Venäjän ja Kiinan käytetyin talotekniikkasuunnitteluratkaisu MagiCAD on käytössä eri puolilla maailmaa. Älykkäät tuotetietomallit sisältävät 3D-geometrian sekä kattavat tekniset tiedot jokaisesta tuotteesta. Kun tuotteet on mallinnettu, ne julkaistaan välittömästi yli 18 000 MagiCAD-käyttäjän saataville sekä myös globaalisti MagiCloudin kautta. Kiinnostuneet laitevalmistajat voivat ottaa yhteyttä MagiCloud-myyntipäällikkö Ruggero Valsecchiin ruggero.valsecchi@magicad.com.  

Mikael Karlsmyr, markkinointiviestintäpäällikkö Systemairilta kertoo: “Ilmanvaihtotuotteidemme tuominen suunnittelijoiden ulottuville MagiCloudin kautta on meille keskeinen osa BIM-kehityksessä mukana olemista. Suunnittelijat löytävät MagiCloudista tuotteemme, pystyvät hyödyntämään tuotteidemme teknisiä tietoja suunnittelussaan ja käyttävät siksi myös paljon todennäköisemmin Systemairin tuotteita suunnittelussaan. MagiCloud tarjoaa laitevalmistajalle vertaansa vailla olevan tavan talotekniikkasuunnittelijoiden saavuttamiseen.”

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat