03.02.2016 | By admin
Uncategorized

Progman Oy on suomalainen taloteknisten suunnitteluohjelmistojen kehittäjä sekä markkinajohtaja alallaan Pohjoismaissa, Venäjällä ja Kiinassa.

Progman Oy ilmoitti tänään Jukka Nymanin nimityksestä yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Toimitusjohtajana Jukka tulee luotsaamaan Progmania kohti kiihtyvää kasvua ja kansainvälistymistä, rakentaen viimeisen 33 vuoden aikana luodulle vankalle perustalle ja positiiviselle kehitykselle.

Progmanin perustaja, edellinen toimitusjohtaja Mauri Susilahti jatkaa Progmanin hallituksen jäsenenä.

”Progman tuo uusia tuotteita ja palveluita kasvaville talotekniikka-alan suunnittelu- ja tietomallinnusmarkkinoille sekä tähtää markkinaosuutensa kasvuun Euroopassa”, Mauri Susilahti kertoo.

”Jukka tuo mukanaan asiantuntemusta kasvuyritysten ja suurten kansainvälisten teknologiayhtiöiden johdosta. Tämä asiantuntemus yhdistettynä kykyihin, joita Jukka on osoittanut roolissaan Progmanin operatiivisena johtajana tekevät hänestä erinomaisen valinnan Progmanin toimitusjohtajaksi yhtiön siirtyessä uuteen tärkeään kehitysvaiheeseen.”

Jukka Nyman toimi aiemmin Progmanin operatiivisena johtajana. Tässä tehtävässä hän ohjasi strategiaprosessia, jonka tuloksena luotiin uusi konsernitason strategia. Jukka vastasi strategian suunnittelusta ja käyttöönotosta, laati uuden johtamisjärjestelmän myyntitiimeille sekä käynnisti toimenpiteet yrityksen neljän tärkeimmän liiketoimintaprosessin kehittämiseksi. Jukalla on yli 15 vuoden kokemus esimies- ja johtotehtävistä kansainvälisissä teknologiayrityksissä, mukaan lukien Coriant, Comptel ja Recair.

”On kunnia saada tämä rooli Progmanin siirtyessä kohti uudentyyppisen kasvun aikakautta”, sanoo Jukka Nyman. ”Otan tyytyväisenä vastaan vetovastuun kyvykkäässä tiimissämme, jossa työskentelemme sen eteen, että asiakkaamme voivat tulevaisuudessa toteuttaa talotekniset visionsa entistäkin paremmin.”

Jukka Nyman

 

Progman Oy

Progman kehittää tuotteita ja palveluita rakennusteollisuuden käyttöön. MagiCAD-ohjelmistomme Revitille ja AutoCADille on Pohjois-Euroopan, Venäjän ja Kiinan johtava tietomallinnusratkaisu kaikkeen talotekniseen suunnitteluun.

Uusi MagiCloud-verkkopalvelumme mahdollistaa yli miljoonan älykkään 3D-tuotetietomallin selaamisen johtavilta talotekniikka-alan laitevalmistajilta. Jokaisen talotekniikkatuotteen 3D-tietomalli sisältää tarkat mitat ja kattavan teknisen tuotetiedon.

Yli 30 vuoden kokemuksella alalta, yli sadan omistautuneen ohjelmistoammattilaisen muodostama tiimimme kehittää asiakkaillemme älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät päivittäisestä suunnittelutyöstä helpompaa, nopeampaa ja kannattavampaa. Tuotteemme kehitetään kahdessa toimipisteessä Suomessa ja niitä myydään yli 50 maahan ympäri maailman. Liiketoimintamme on kannattavaa ja kasvaa tasaisesti. Progman kuuluu kansainväliseen Glodon-konserniin.  

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat