27.06.2016 | By admin
Uncategorized

Koulutuksen avulla pääset nopeasti aloittamaan työt MagiCADillä ja opit hyödyntämään alusta asti oikein ohjelman kaikkia ominaisuuksia. Tottuneille MagiCAD-käyttäjille koulutukset antavat uusia vinkkejä entistä tehokkaampaan työskentelyyn ja syventävät jo opittua.

Tutustu syksyn koulutustarjontaan ja varaa paikkasi eturiviin jo tänään. Jos yrityksestäsi osallistuu useampi henkilö tai haluat yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen, pyydä tarjous!

Koulutuskalenterin löydät täältä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Niklas Dahlberg

niklas.dahlberg@magicad.com

P. 040-772 7473

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat