18.08.2016 | By admin
Uncategorized

Insinööritoimisto TB Poland on suunnitteluprojektien kokonaistoimittaja, joka tarjoaa monialaisia suunnittelupalveluita Norjan rakennusteollisuudelle. TB Polandin kokeneet puolalaiset ja norjalaiset talotekniikkainsinöörit toimittavat huippulaatuisia insinööritoimistopalveluita konseptisuunnittelusta inventointimallintamiseen hyödyntäen kehittynyttä tietomallinnusteknologiaa.

– ”MagiCAD on tehnyt suunnittelumme Revitillä 50% nopeammaksi mahdollistamalla miltei täydellisen suunnittelukoordinaation. Törmäystarkastelu, helppo muutosten hallinta ja automaattiset reikävaraukset – kaikki nämä työkalut ovat erittäin hyödyllisiä päivittäisessä työssä tietomallipohjaisissa projekteissa. Lisäksi pääsy MagiCADin laajoihin tuotekirjastoihin on valtava apu projektin työnkulussa”, osastopäällikkö Marek Piotrowicz TB Polandin Krakovan toimistosta.

Lue lisää

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat