26.09.2016 | By admin
Uncategorized

Tiivistämällä yhteistyötään Autodesk ja Progman pyrkivät yhdessä edesauttamaan tietomallinnusmetodien hyödyntämistä ja tekemään Autodesk Revit – ja MagiCAD for Revit -teknologioiden käyttöönotosta talotekniikka-alalla entistäkin sujuvampaa. Progman tunnetaan Pohjois-Euroopan johtavan LVIS-alan tietomallinnusohjelmiston MagiCADin kehittäjänä.

Autodeskin Revit- ja Progmanin MagiCAD for Revit -tuotekehitystiimit pyrkivät yhteistyössä kehittämään LVIS-laskentaratkaisuja sekä sujuvoittamaan entisestään talotekniikkasuunnittelun työnkulkua.

Lisäksi yritykset pyrkivät yhteistyössä lokalisoimaan tuotteita ja palveluita eri markkina-alueille, poistamaan tietomallinnusmetodien käyttöönoton esteitä sekä lisäämään tietoisuutta tietomallinnuksen hyödyistä talotekniikkasuunnittelussa.

“Progman on suositun MagiCAD-ohjelmistonsa kanssa ollut jo yli 25 vuoden ajan maineikas IV-, putkisto- ja sähkösuunnitteluohjelmistojen ja -tuotetietomallien toimittaja”, sanoo rakentamisen toimialajohtaja Vikram Dutt Autodeskiltä.

”Toivotamme Progmanin tervetulleeksi Autodesk Solution Associate -kumppaniksemme. Kumppanuus vie eteenpäin BIM-alustoille perustuvaa Autodeskin strategiaa, jossa kolmannen osapuolen toimijat kuten Progman voivat laajentaa BIM-alustojemme talotekniikkaominaisuuksien valikoimaa ja varmistaa näin yhtenäinen tietomallipohjainen prosessi koko projektin läpi”, Vikram jatkaa.

– “Olemme tyytyväisiä kasvavasta yhteistyöstämme Autodeskin kanssa, joka on yksi maailman johtavia BIM-teknologioiden toimittajia”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Nyman Progmanilta.

– ”Talotekniikkasuunnittelua tekevät asiakkaamme kertovat, että käyttämällä MagiCAD-ohjelmistoa Revit-teknologialla, he pystyvät maksimoimaan tietomallinnuksen hyödyt projekteissaan. Suunnittelijat saavat käyttöönsä laajan valikoiman tuottavuutta parantavia LVIS-suunnittelutyökaluja sekä kattavan LVIS-tuotetietokantamme, joka sisältää yli miljoona älykästä 3D-tuotetietomallia teknisine tuotetietoineen.”

– “Lisäksi uusi verkossa selattava MagiCloud-tietomallikirjastomme mahdollistaa tehokkaan yhteistyön projektin eri osapuolten välillä rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät asiakkaidemme suunnittelutyöstä nopeampaa ja rakennuksen tietomallista entistä tarkemman ja luotettavamman”, Nyman sanoo.

Onnistunut suunnittelu mahdollistaa tietomallinnuksen hyötyjen toteutumisen projektin edetessä ja LVIS-suunnittelu on keskeisessä roolissa näiden hyötyjen toteutumisessa. Progmanin MagiCAD-ohjelmiston yhdistäminen Autodesk Revitiin mahdollistaa suunnitteluprosessin kehittämisen tietokoneavusteisesta piirtämisestä kohti todellista rakennusten tietomallinnusta.

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat