05.09.2018 | By Mikko Lehtinen

Luulajan keskustaan rakennetaan paraikaa uutta merenrantaan sijoittuvaa asuinaluetta. Alueelle valmistuu kolmessa eri vaiheessa kaikkiaan kuusi asuinkerrostaloa, joiden yhteispinta-ala on noin 50 000 neliötä.

Ramboll suunnitteli projektin kaikki LVIS-järjestelmät käyttäen MagiCAD Ventilation-, MagiCAD Piping– ja MagiCAD Electrical -sovelluksia AutoCAD-teknologialla.

”Ramboll on käyttänyt MagiCADiä talotekniikkasuunnitteluun jo yli 20 vuoden ajan”, sanoo LVI- ja energiatekniikan insinööri Magda Ljunggren Rambollin Luulajan toimistolta.

”Minulle MagiCADin keskeisimmät hyödyt tulevat siitä, että se mahdollistaa laskentojen suorittamisen suoraan käyttöliittymässä osana suunnittelua. MagiCADin sisäänrakennetut laskentatoiminnot tuottavat tarkkoja tuloksia jo suunnitteluvaiheessa, mikä helpottaa mahdollisten ongelmakohtien havaitsemista ja ratkaisemista. Erityisesti MagiCADin äänilaskennat ovat suuri etu.”

”MagiCAD sujuvoittaa rutiinitoimintoja, kuten törmäystarkastelua ja virtauslaskentaa. Tämä parantaa suunnittelun kokonaislaatua ja nopeuttaa samalla koko suunnitteluprosessia. MagiCAD säästi aikaa myös tässä projektissa”, Magda kertoo.

Lue lisää projektista

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Tilaa uutiskirje

First name*
Surname*
E-mail*
Company*
Business sector*

Arkisto

Kategoriat