16.10.2018 | By admin
HaastattelutLaitevalmistajauutisetLehdistötiedotteetMagiCADMagiCAD CloudTuotekirjastotUutiset
  • Progman laajentaa yhteistyötään asiakkaansa Rettig ICC:n kanssa, joka on Euroopan johtava lämmitysratkaisuiden ja säätölaitteiden valmistaja.
  • Rettigin Vogel & Noot-, Purmo-, Radson- ja Thermopanel -tuotteet ovat ladattavissa BIM-objekteina Progmanin verkkopohjaisen MagiCloud-tietomallikirjaston kautta.
  • MagiCloudin ja LVIS-suunnitteluohjelmisto MagiCADin tarjoamat Rettigin tuotteet tuovat LVI-suunnittelijoiden käyttöön mm. lämpöpattereita, lattialämmitysratkaisuja, venttiilejä ja säätölaitteita.

Progman laajentaa yhteistyötään asiakkaansa Rettig ICC:n kanssa, joka on Euroopan johtava lämmitysratkaisuiden ja säätölaitteiden valmistaja. Rettigin Vogel & Noot-, Purmo-, Radson- ja Thermopanel -tuotteet lämpöpattereineen, lattialämmitysratkaisuineen, venttiileineen ja säätölaitteineen ovat ladattavissa 3D-mallinnettuina BIM-objekteina verkkopohjaisesta MagiCloud -tietomallikirjastosta, sekä käytettävissä Progmanin LVIS-suunnitteluohjelmisto MagiCADillä.

Rettigin tuotekirjaston ensimmäinen versio julkaistiin MagiCloudissa kesäkuussa, ja nyt Progman ja Rettig ovat julkaisseet laajennuksen, joka sisältää useita uusia tuotteita Rettigiltä. Uusi versio laajentaa Rettigin BIM-objektien valikoimaa yli 20 uudella tuotesarjalla, joista jokainen sisältää useampia tuotemalleja. Tuotteet ovat valmiita talotekniikkasuunnittelijoiden käyttöön sekä suunnitteluprojekteihin lisättäviksi.

Laajenevan yhteistyön myötä Rettig ICC:n tuotteita voidaan tuttuun tapaan käyttää MagiCAD-ohjelmistolla sekä nyt myös ladata MagiCloudista. Tämä tarjoaa Rettigin lämmitystuotteet  entistäkin laajemmin LVIS-suunnittelijoiden käyttöön kaikkialla maailmassa.

MagiCloud sisältää yli miljoona tarkalla teknisellä tuotetiedolla varustettua BIM-objektia yli 250 laitevalmistajalta. MagiCADin ja MagiCloudin kaltaiset BIM-sovellukset tekevät mahdolliseksi kattavan tietomallistrategiantoteuttamisen rakennusprojekteissa.

 ”Tämä on tärkeä askel Rettig ICC:lle, koska pystymme näin toimittamaan laajemman valikoiman tuotteitamme LVIS-suunnittelijoiden käyttöön jo suunnitteluvaiheessa”, Rettig ICC:n digitalisaatiosta vastaava projektipäällikkö Mia Högkvist kertoo.

”Rakennusprojekteissa lämpöpatterin saattaa valita mm. arkkitehti tai rakennuttaja. BIM-strategiamme avulla pystymme varmistamaan, että tuotteidemme 3D-mallit ovat kaikkien projektin osapuolten käytettävissä. Progman tarjoaa tähän erittäin vahvan teknisen ratkaisun, sekä tavoittaa tehokkaasti LVIS-suunnittelijat, urakoitsijat ja muut rakennusalan toimijat.”

Tuotteet on julkaistu Rettigin omassa osiossa MagiCloudiissa ja ne ovat käytettävissä seuraavien linkkien kautta:

”Haluamme olla linjassa alan kehityksen kanssa”, Högkvist jatkaa. ”AutoCAD ja Revit ovat vakiinnuttaneet asemansa rakennusalalla. MagiCAD tarjoaa näiden teknologioiden kanssa yhteensopivan ratkaisun, jolla LVI-suunnittelu voidaan toteuttaa laitevalmistajan oikeita tuotteita käyttäen.”

”Tämänpäiväinen ilmoituksemme on osoitus laajenevasta yhteistyöstämme Rettigin kanssa”, Progmanin toimitusjohtaja Jukka Nyman toteaa. ”Rettig ICC:n huippulaadukkaita tuotteita on nyt mahdollista selata, valita ja asentaa LVI-suunnitteluprojekteihin käyttäen työkalujamme. Tarjoamme laitevalmistajalle tehokkaan tavan varmistaa, että suunnittelijat valitsevat juuri heidän tuotteitaan mukaan projekteihinsa.”

Rettig ICC on Euroopan johtava sisäilman säätölaitteiden, kuten lämpöpattereiden, lattialämmitysjärjestelmien, venttiileiden ja säätimien valmistaja. Yrityksen kaksi suurinta brändiä ovat Vogel & Noot ja Purmo Radson. Suurimmat suorat asiakkaat ovat LVI- ja lämmitysalan tukkuliikkeet Pohjois-, Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopassa sekä kasvavassa määrin myös Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Rettig ICC:n missio on tarjota parempaa sisäilmaa luonnonvaroja ja energiaa säästäen ja päästöt minimoiden. www.rettigicc.com

Footnote FI

Toimintomme yhtenäistettiin MagiCAD-nimen alle tammikuussa 2019, jolloin Progman Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä CADCOM AB ja Progman Software UK Ltd tuli MagiCAD Group. Samalla MagiCloudin uudeksi nimeksi tuli MagiCAD Cloud.

Arkisto

Kategoriat