07.10.2022 | By Petri Luomala
LehdistötiedotteetMagiCADMagiCAD for AutoCADMagiCAD for RevitUncategorizedUutiset

Rakentamista ei useinkaan mielletä kestäväksi tai vastuulliseksi, pääosin alan energiaintensiivisyyden vuoksi. Rakennusala on kuitenkin hiljalleen muuttumassa kestävämpään suuntaan, mihin vaikuttaa erityisesti kolme tekijää: sääntelyn lisääntyminen, kustannustehokkuus ja kasvava huoli ympäristön tilasta.

Uusin White paper -julkaisumme tarkastelee kuinka suunnittelutyö on osaltaan mahdollistamassa kestävämpää rakentamista. Lue kuinka kestävyysajattelu voidaan huomioida rakennusprojektin eri vaiheissa, miten energiatehokkuus on mahdollista optimoida LVIS-järjestelmiä suunniteltaessa ja tutustu uuteen kestävän rakentamisen mallihankkeeseen.

Lataa ilmainen White paper täältä: Rakennusten energiatehokkuus osana kestävää tulevaisuutta.

 

Arkisto

Kategoriat