13.03.2023 | By Paula Lobos
LaitevalmistajauutisetMagiCAD CloudTuotekirjastot

Hilti on monikansallinen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita rakentamiseen, kiinteistöjen kunnossapitoon, energiateollisuuteen ja teollisuuteen. Hiltin visio on rakentaa parempaa tulevaisuutta, ja Hilti Firestop for BIM on siitä loistava esimerkki. Se on tehokas apu palokatkojen suunnitteluun Revit-ympäristössä, johon on asennettu MagiCAD for Revit.

Hilti Firestop for BIM -mallinnustyökalu mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavan palokatkoratkaisujen määrittämiseen ja mallintamiseen. Työkalun avulla suunnittelija pystyy hyödyntämään projektilta saatavia lähtötietoja ja automaattisesti optimoimaan reikävarauksia valittujen palokatkotuotteiden perusteella. Työkalun avulla mallinnus ja suunnitteluprosessi MagiCAD for Revitissä onnistuu saumattomasti sekä lopputuloksena toteumamalli tietosisältöineen helpottaa budjetointia sekä dokumentointia.

Huomioi myös MagiCADin reikävaraustyökalut, jotka mahdollistavat kanavien, putkien sekä kaapelihyllyjen ja muiden johtoteiden vaatimien reikävarausten koordinoinnin arkkitehdin tai rakennesuunnittelijan kanssa. Builders Work Openings Manager on maksuton työkalu Revit-ympäristöön.

Hilti Firestop for BIM on saatavilla suomeksi:

https://hilti.magicad.cloud/

Lue lisää >>

Hilti
Hilti on monikansallinen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita rakennus-, kiinteistöhuolto-, energia- ja valmistusteollisuudelle. Hiltillä on noin 32 000 työntekijää yli 120 maassa ympäri maailmaa.

Arkisto

Kategoriat