01.12.2014 | By admin
MagiCADMagiCAD CloudProduktdatabaser

VIR Valvoindustrias nya produktdatabas i MagiCAD Heating & Piping innehåller ett urval av injusteringsventiler.

– VIR är glada att vara en del av MagiCADs produktdatabas. Genom att ha våra produkter i MagiCADs produktdatabas ger det våra kunder ett mervärde, säger Allan Ry, HVAC Sales Director från VIR Valvoindustria.

För att installera den nya database i MagiCAD använd funktionen Check for Updates från Ribbon-menyn (MagiCAD | General | Check for Updates).

Du kan titta på produkterna i MagiCloud.

 

VIR Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A.
VIR Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A. grundades i norra Italien 1971. Företaget fick sitt namn efter sin grundare, Engineer Savino Rizzio, som har bidragit till att utveckla VIR till en av de globalt ledande tillverkarna av ventiler för alla typer av vätskor. Idag överstiger företagets produktionskapacitet 10 miljoner enheter per år, som exporteras till olika marknader över hela världen .

 

VIR producerar och distribuerar både manuella och automatiserade kulventiler, injusteringsventiler och spjällventiler tillverkade av mässing, brons, polypropylen och gjutjärn. Applikationerna för ventilerna inkluderar distribution av vatten och gas i VVS, konditionering, industri- och bevattningsinstallationer. VIR har certifierats enligt EN ISO 9001 : 2008, den amerikanska NSF 61 och många andra standarder internationellt.

 

Idag är VIR ett framgångsrikt internationellt företag , tack vare sitt engagemang för forskning och utveckling . Produktkvalitet säkerställs genom företagets ständiga investeringar i innovation och stor vikt vid tillverkningsmetoderna. För detta ändamål använder VIR Valvoindustria egen metallgjuteri och bolaget designar och tillverkar all montering och förpackningsmaskiner som krävs för tillverkning och leverans av VIR-ventiler också .

www.vironline.com

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier