27.01.2015 | By admin
MagiCADMagiCAD CloudPluginsProduktdatabaser

Jevens plugin för MagiCAD stöder nu både Revit och AutoCAD-teknologin. Med Jevens plugin kan du importera ritningar som tillhandahålls av System Jeven Product Service till ditt MagiCAD-projekt. System Jeven Product Service hjälper dig att beräkna luftflöden och att välja kökskåpor för professionella köksprojekt. Personalen på Jeven kan även, vid begäran, tillhandahålla fullständiga förslag på kåpritningar med noggranna tryck- och luftflödesdata.

Klicka här för att ladda ner den uppdaterade Jeven MagiCAD plugin för Revit och AutoCAD

Jeven Oy

Jeven Oy utvecklar och marknadsför ventilationsutrustning avsedda för inomhus och tjänster för både kommersiella och hemmabruk. För mer information om Jevens produkter och System Jeven Produktservice, vänligen besök bolagets hemsida www.jeven.se

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier