02.03.2015 | By admin
MagiCADMagiCAD CloudProduktdatabaser

Grundfos uppdaterade databas för MagiCAD Heating & Piping och MagiCAD Sprinkler Designer innefattar ett urval av pumpenheter. Pumpenheterna innehåller omfattande pumpdata som kan användas vid balansering i nya MagiCAD 2014.11 för AutoCAD. Med sprinklerberäkningarna får man även arbetspunkten för pumpen redovisad i pumpdiagrammet. Läs mer om nya MagiCAD 2014.11 för AutoCAD.

Grundfos collage.jpg

För att installera den nya databasen i MagiCAD använd funktionen Check for Updates från MagiCADs ribbon-meny.

Du kan förhandsgranska produkterna på MagiCloud.

 

Grundfos
Grundfos grundades 1945 och är idag en av världens ledande pumptillverkare samt global trendsättare inom vattenteknologi. Huvudkontoret ligger i Danmark och de har fler än 18 000 anställda globalt. Grundfos producerar fler än 16 miljoner pumpenheter årligen, däribland cirkulationspumpar för uppvärmning och luftkonditionering och centrifugalpumpar för industriellt bruk, vattenförsörjning, avlopp och dosering.

www.grundfos.com

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier