11.05.2015 | By admin
MagiCADMagiCAD CloudPluginsProduktdatabaser

TA Hydronics, som är en del av IMI plc group, har ändrat namn och heter nu IMI Hydronic Engineering. MagiCAD-pluginen och databasen för IMI produkterna har nu även blivit uppdaterade till det nya namnet.

Ladda ner IMI Hydronic Engineerings plugin till MagiCAD för Revit

För att installera IMI-produktdatabasen i MagiCAD, använd Check for Updates-funktionen från MagiCAD ribbon-menyn. Produkterna kan även tittas på i MagiCloud.

 


IMI Hydronic Engineering (tidigare TA Hydronics) är branschledande i miljövänliga lösningar för inomhusklimatkontroll, genom att tillhandahålla högpresterande kvalitetsprodukter, för mer skydd och kontroll av VVS-system.

Pneumatex-, TA- och  Heimeier-produkter har under många år varit en del av IMI plc group. År 2011 slogs produkterna samman under namnet TA Hydronics och nu kommer de att fortsätta under IMI Hydronic Engineering. IMI Hydronic Engineering är en del av den globala ingenjörsgruppen IMI plc – noterat på Londonbörsen.

www.imi-hydronic.com

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier