12.12.2016 | By admin
FunktionerMagiCADNya versioner & uppdateringar

MagiCAD 2016.11 introducerar nya arbetsflöden som ökar produktiviteten. MagiCAD erbjuder omfattande lösningar som täcker alla behov gällande projektering av VVS och El. MagiCAD 2016.11 stöder Revit 2016-2017 och AutoCAD 2013-2017.

MagiCAD 2016.11 för Revit har nu kapacitet att utföra detaljerade MagiCAD-beräkningar även för produkter som inte kommer från MagiCADs produktdatabaser. I föregående version fanns möjligheten att använda sig av både produkter ur MagiCADs produktdatabaser samt externa produkter, men endast beräkningar på MagiCADs egna. Nu fungerar även beräkningarna med externa produkter.

Därutöver introducerar MagiCAD 2016.11 många intelligenta nya verktyg och förbättringar för VVS- och Elprojektering, bland annat substations och väggdosa som nya produkttyper. För projektering av upphängningar av kanaler, rör och kabelrännor erbjuder MagiCAD 2016.11 stora förbättringar av systemprestandan, funktioner för DXF-export samt stöd för monterade upphängningsanordningar. Klicka här för att se hela listan med nya MagiCAD-funktioner för Revit

MagiCAD 2016.11 för AutoCAD förenklar många tidsödande uppgifter och exporter. Bland de nya funktionerna hittas en snabbstartsguide för uppstart av nya projekt med lokaliserade inställningar, möjlighet att uppdatera alla modellritningar samtidigt, Find & Replace-funktioner för alla fritextobjekt samt en automatiserad funktion för IFC-gruppexport. MagiCAD 2016.11 innehåller även nya verktyg, beräkningar och förbättringar för projektering av VVS- och Elsystem. Klicka här för att se hela listan med nya MagiCAD-funktioner för AutoCAD

MagiCAD möjliggör VVS- och Elprojektering med hjälp av Europas största produktmodelldatabas som innehåller över en miljon befintliga produkter och produktvarianter från 220 ledande tillverkare i hela världen. Alla modeller i databasen anges med korrekta dimensioner och omfattande tekniska data. MagiCAD erbjuder lokalisering till olika landspecifika standarder och används av många betydande entreprenörer och projektörer i en rad olika projekt över hela världen.

magicadcom_frontpage_banner_201611_

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier