11.12.2018 | By admin
MagiCAD CloudProduktdatabaser

MagiCAD Cloud ger dig tillgång till världens största produktbibliotek med tillverkarverifierade BIM-objekt för installationsbranschen. Biblioteket innehåller över 1 000 000 datarika BIM-objekt från mer än 270 internationella tillverkare.

Med den senaste uppdateringen är vi glada att introducera Villeroy & Boch Gustavsberg AB-produkter i vårt BIM-bibliotek. I denna första lansering hittar man 28 produktfamiljer och 28 unika produktvarianter innehållandes bland annat tvättställ, köksblandare, duschblandare och toaletter. Fler produkttyper är planerade att följa i kommande uppdateringar av biblioteket. Alla produkter finns tillgängliga i MagiCAD Cloud och MagiCAD.

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är huvudsakligen verksamma i Norden, Ryssland, Baltikum och Ukraina och ingår i Villeroy & Boch AG-koncernen med huvudkontor i Mettlach, Tyskland. Med varumärket Gustavsberg erbjuder företaget produkter för hela badrummet i funktionell nordisk design med traditioner från 1825. Läs mer om Gustavsberg.

För att nyttja full funktionalitet i vårt BIM-bibliotek online kan du prenumerera på MagiCAD Cloud. Anmäl dig till MagiCAD Cloud enkelt och kostnadsfritt här.

Footnote SV

I januari 2019 slog vi samman våra företagsnamn under namnet MagiCAD. Progman Oy, CADCOM AB och Progman Software UK Ltd blir MagiCAD Group. Utöver det bytte MagiCloud namn till MagiCAD Cloud.

Arkiv

Kategorier