16.01.2019 | By admin
FöretagsnyheterPressmeddelande
MagiCAD ny VD

MagiCAD Group ansvarar bland annat för försäljning, utbildning och support av programvaran MagiCAD i Sverige, vilket är det marknadsledande CAD-programmet i norra Europa inom installationsbranschen.

16 januari 2019, Göteborg – MagiCAD tillkännagav idag att Charlotte Tillbrandt blir företagets nya VD i Sverige. Charlotte tar över efter David Malmgren som har beslutat sig för att se sig om efter nya utmaningar efter 11 år som VD och 20 år i företaget. Charlotte kommer att fokusera på att bygga vidare på den starka grund och drivkraft som det svenska MagiCAD-teamet har skapat under de senaste 20 åren.

Charlottes långa erfarenhet av vår bransch, vår verksamhet och sin entreprenörsanda gör att hon är ytterst lämpad till att utveckla bolaget med nya lösningar för framtiden, säger David Malmgren.

Charlotte har en gedigen historia inom företaget och började arbeta som säljare för 11 år. Hennes senast roll var som Sales & Marketing Manager.

Jag känner mig hedrar att få det här ansvaret att driva ett mycket framgångsrikt bolag. Med marknadsledande och innovativa produkter och tjänster ser jag stor utvecklingspotential i bolaget. Jag ser framemot att leda vårt team med talangfulla och drivna kollegor där vi tillsammans arbetar för att hjälpa våra kunder att nå sina visioner, säger Charlotte Tillbrandt.

Arkiv

Kategorier