25.06.2019 | By Stephanie Borg
MagiCAD stödjer BIM 360 Design

MagiCAD 2020 är nu helt kompatibelt med Autodesk BIM 360 Design. Det gör att MagiCADs dataset kan synkroniseras automatiskt i Revit-projekt med hjälp av standardfunktionerna i Revit. Dataseten kan användas som en extern fil (som tidigare) eller som ett internt dataset som bäddas in i Revit-projektfilen. När datasetet används som en intern fil synkroniserar Revit automatiskt alla förändringar så att filen alltid är uppdaterad för alla projektdeltagare.

Vad är BIM 360 Design?

BIM 360 Design är en programvara från Autodesk för designsamarbete och worksharing i Revit. Programvaran möjliggör säkra Revit-samarbeten och datahantering i realtid genom ett projekts hela livscykel. Samarbeta kring en Revit-modell inom företaget eller i samarbete med andra företag.

Läs mer om BIM 360 Design här

Frågor?

Om du har frågor gällande MagiCAD, kontakta oss här.

 

Läs mer om nyheter i
MagiCAD 2020 här

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier