03.07.2019 | By Stephanie Borg
FunktionerMagiCAD for AutoCADNya versioner & uppdateringar
konstanttrycksventiler

Nu är det möjligt att använda konstanttrycksventiler i tappvattensystem i MagiCAD Piping för AutoCAD

Vid projektering av tappvattensystem måste projektörerna tänka på nätverkets trycknivå. Om trycket är för högt ska det reduceras till en lämplig nivå för nätverket så att rör och enheter inte brister eller går av.

I MagiCAD Piping för AutoCAD var man tidigare tvungna att dela upp nätverket i delar och simulera rätt trycknivåer utifrån varje punkt samt märka ut ventilernas korrekta placering. Den här metoden gjorde det omöjligt att göra beräkningar för hela nätverket, det krävdes separata beräkningar för de enskilda delarna.

Genom att använda konstanttrycksventiler kan man nu enkelt placera ut ventilerna och definiera önskat tryck efter dem. Detta säkerställer att systemet nedströms har rätt drifttryck. Genom att använda konstanttrycksventiler kan även beräkningar göras för hela systemet.

Hitta fler nyheter från MagiCAD 2020 här

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier