22.11.2019 | By Josefine Olsson

Vi har frågat flera tillverkare vad dem tycker om BIM och deras produktmarknadsföring på MagiCAD Cloud. Serien av tillverkarberättelser kommer innehålla flera olika tillverkare och deras BIM-strategier. Först ut är tillverkaren FRÄNKISCHE.

Vad är BIM?

BIM är framtidens metod inom byggnadsplanering. Inte enbart för 3D-modellen utan också för ytterligare information kring planering, konstruktion och underhåll av byggnaderna.

Hur hjälper MagiCAD Cloud er BIM-strategi?

MagiCAD Cloud tillåter designers att ladda ner modeller från FRÄNKISCHE Building Technologys kompletta produktsortiment: både alpex produktsortiment för dricksvatten och värmeanläggningar samt alla produkter från det profi-air kompletta systemet för värmeåtervinning.

Läs mer om deras BIM-historia här!

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier