20.12.2019 | By Josefine Olsson

När slutet på året närmar sig passar det bra att blicka tillbaka på några höjdpunkter under 2019, som var ett händelserikt år för oss på MagiCAD Group. 

Bildandet av MagiCAD Group

Året började med att vi lanserade vårt nya företagsnamn, MagiCAD Group, ett namn som våra kunder redan var bekanta med från vår programvarulösning. Bytet av namn ger oss möjligheten att kommunicera ett gemensamt varumärke som är pålitligt, innovativt och lätt att minnas för våra kunder och partners.

Stadig tillväxt

Vi har haft stabila resultat på alla våra marknader och betydande tillväxt i Italien, Tyskland, Ryssland och Storbritannien. Så här vid årets slut finns det fler MagiCAD-användare i världen än någonsin. MagiCAD används i spännande projekt som Extremely Large Telescope i Chile och Helsingfors centrumbibliotek Ode i Finland, som utsetts till världens bästa bibliotek.

Milstolpar för våra produkter

Även MagiCADs programvaruutveckling nådde en betydelsefull milstolpe med MagiCAD 2020. Det var vår största lansering hittills när det gäller nya funktioner och förbättringar och den återspeglar vårt kontinuerliga arbete med att utveckla vår programvara. Vårt mål är att utveckla våra erbjudanden och tjänster online ytterligare framöver.

Milstolpar för våra tjänster

Antalet produkttillverkare fortsatte att växa i vår databas och vi är stolta över att nu kunna erbjuda produkter från över 280 tillverkare i MagiCAD Cloud. Vi introducerade även LOD-teknik för produktmodellering vilket gör att vi är uppdaterade med den senaste BIM-utvecklingen. Även Software Services har gjort ett utmärkt arbete med en rad framgångsrika projekt under året.

Verksamheten expanderar

Vi har expanderat vår verksamhet för att erbjuda programvaror under produktionsfasen av projekt och under året kompletterade vi vår produktportfölj med lösningarna Cubicost, MagiCAD Quantity och Gsite i Storbritannien samt Gsite i Sverige.

Branschpartner till Autodesk

I år blev vi en Autodesk AEC-branschpartner. Det innebär att vi nu arbetar ännu närmare Autodesk med integrationen av våra MagiCAD-lösningar.

Kontakter och samtal

Vi hade glädjen att få träffa många av er under olika evenemang såsom ISH Frankfurt, Batimat Paris, SAIE Bologna, BIM World Munich och CIBSE i London. Det är alltid en särskild höjdpunkt för oss att få träffa befintliga och framtida MagiCAD-kunder.

Sammantaget var 2019 ett år med nya satsningar, spännande evenemang och positiv utveckling. Vi på MagiCAD Group vill tacka er för ett minnesvärt 2019 och ser fram emot nästa år!

MagiCAD Group önskar er en God Jul och ett framgångsrikt 2020!

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier