15.09.2020 | By Stephanie Borg
MagiCAD CloudNyheter tillverkareProduktdatabaser
Komfovent MagiCAD

Vi är glada att välkomna en ny tillverkare i MagiCAD. Komfovent grundades 1997 och är en mångårig tillverkare av högkvalitativa luftbehandlingsaggregat och andra komponenter för ventilationssystem, såsom ventilationskanaler och spjäll. Komfovent är baserat i Litauen och har dotterbolag i Lettland, Vitryssland, Ryssland, Finland, Sverige och Tyskland. Komfovents produkter finns i över 30 länder via deras breda distributionsnätverk.

Nyligen släppte MagiCAD Cloud produktbiblioteket från Komfovent som inkluderar luftbehandlingsenheter där alla stöder ”level of detail” (LOD). På så sätt kan projektörer välja önskad detaljnivå på produktmodellen. Alla produkter är automatiskt tillgängliga för MagiCAD-användare direkt i MagiCAD-programvaran.

Bläddra igenom Komfovents produkter i MagiCAD Cloud »


MagiCAD Cloud ger dig tillgång till världens största produktbibliotek med tillverkarverifierade BIM-objekt för installationsbranschen. I biblioteket hittar du över 1 000 000 datarika BIM-objekt från mer än 290 internationella tillverkare.

För att nyttja vårt online BIM-bibliotek anmäl dig till MagiCAD Cloud kostnadsfritt. MagiCAD Cloud-prenumerationen ger dig kostnadsfri tillgång till MagiCAD Clouds nedladdningsbara innehåll.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier