07.06.2021 | By Josefine Olsson
MagiCADPluginsReferenser tillverkare
Systemair

Systemair Topvex-plugin är ett tilläggsprogram som integrerar Systemair Topvex luftbehandlingsaggregat i Revit, AutoCAD och MagiCAD. Det gör det möjligt för användare att söka, enkelt konfigurera och infoga Systemair Topvex luftbehandlingsaggregat tillsammans med dess tillbehör och data. Användaren kan också söka baserat på beräknade värden från MagiCAD, balansera och utvärdera aggregatet senare om värdena ändras.

Systemair configurator MagiCad plugin

​Fördelarna med Systemair Configurator Topvex plugin

  • Kostnadsfri att ladda ner, snabb och enkel att använda
  • Direktåtkomst och kompatibilitet med Revit, AutoCAD och MagiCAD
  • Fullvärdiga BIM-modeller med teknisk information
  • Du kan spara ditt arbete
  • 3D-geometri för AHU-enheten och utvalda tillbehör med korrekta kanalanslutningar

Systemair Topvex plugin

Ladda ner Systemair Configurator Topvex plugin ›

Läs mer om pluginet på Systemaira hemsida›

Systemair

Om Systemair

Systemair är ett ledande ventilationsföretag, och finns i 49 länder. I över 40 år har Systemair utvecklat, tillverkat och sålt fläktar, luftbehandlingsaggregat samt luftdistributionsprodukter. För mer information om Systemair, deras produkter och programvaror, besök deras hemsida: www.systemair.com

Om MagiCAD plugins

MagiCAD-plugins används för att ansluta tillverkares program för produktval och beräkningar med MagiCAD, en del plugin är även för standard Revit och AutoCAD. MagiCAD-installationspaketet levereras med MagiCAD Plugin Manager som hjälper användaren att installera plugins direkt från MagiCAD-användargränssnittet. Alla plugins grupperas tillsammans i menyfliksområdet. Lär dig mer om MagiCAD Plugins.

Prenumerera på nyhetsbrev

First Name*
Last name*
E-mail*
Company*
City*
Business Sector*

All personlig information kommer att hanteras enligt MagiCAD Group Privacy Policy

Arkiv

Kategorier