14.09.2021 | By Paula Lobos
Gsite

Vad är nytt i den senaste versionen av Gsite? I det här inlägget går vi igenom de större förändringarna och de nya funktionerna som har tillkommit.

Följande funktioner är nya:

  • Arkivera dokument direkt till dokumentservern
  • Använd era egna företagsmallar till dokument från Gsite
  • Signera dokument direkt från telefonen när de är slutförda
  • Gsite Album kan nu användas direkt i Progress modulen

Kort om Gsite:

Gsite är en projektbaserad plattform för smidig och enkel användning ute i byggprojekten tack vare Gsites smarta mobilapp och webverktyg. Lösningen kan användas vid både stora som små entreprenader för en effektivare hantering av projektets frågetecken och problem. Denna uppdatering berör framförallt modulen Gsite Field

Arkivera dokument

Nu kan man arkivera dokument direkt till Gsite File Manager vilket betyder att exporterna av dokumenten hamnar direkt i vald mapp på projektets dokumentserver. Slipp hantera dokument så som egenkontroller, arbetstillstånd eller kontroller manuellt när Gsite själv kan göra jobbet åt dig. Spara tid och arbete på att eliminera manuellt arbete och låt Gsite sköta det åt dig i fyra enkla steg.

 

Använd egna mallar 

Anpassa exporter från Gsite till företagets egna dokument. Det är nu mycket enkelt att importera egna mallar och behålla sin egen layout och eget utseende på dokumenten som Gsite exporterar. Man kan enkelt återanvända befintliga mallar från Microsoft Excel och välja vilken information som ska hämtas från Gsite samt vart denna information ska fyllas i. Detta ger er dokument precis som man är van att se dem innan de arkiveras eller skickas vidare.

Gsite ladda upp mall

Gsite ladda upp mall

Gsite ladda upp mall

Signera direkt i mobilen

Starta arbetsflöden och signera dokument direkt från mobiltelefonen. När allt är klart, till exempel en egenkontroll kan man nu enkelt få den signerad och godkänd genom ett arbetsflöde vilket nu kan initieras direkt utifrån bygget så enkelt som möjligt.

Gsite app  

Använd Gsite Album i vår Gsite Progress modul

Bilder som är tagna och sparade i Gsite Album kan nu smidigt användas i modulen Gsite Progress. Detta innebär att bilderna enkelt kan tas och sparas med två snabba knapptryck och därefter när tid och möjlighet finns läggas in i Gsite Progress tidslinje över projektets framdrift.

Arkiv

Kategorier