01.09.2021 | By admin
Gsite
digitalisering inom byggbranschen

Digitalisering har haft en betydande påverkan på byggnads­industrin och har förbättrat produktiviteten, lönsamheten och projektkvaliteten.

Vi har samlat våra tre bästa tips för hur du kan komma igång med den digitala resan med Gsite!

Gsite är en central plattform som svarar upp mot behoven inom olika delar av byggprocessen, som hantering av frågor kring kvalitet, säkerhet, hantering av projektdata samt händelse- och utvecklings­rapporter. I dagsläget har den använts i över 30 000 olika byggprojekt runt om i världen.

Suck, ännu en programvara

Möts du av suckar och kanske en liten känsla av irritation när du föreslår att jobba mer digitalt? Det är inte ovanligt. Det låter kanske krångligt, komplicerat och invecklat att behöva lära sig något nytt. Eller så är det kanske ordet ”programvara” som känns avskräckande.

Men det är viktigt att våga bryta tidigare vanor och testa nytt. Tänk att få spara den där extra administrationstimmen på fredag eftermiddag och istället spendera tiden på annat.

Med rätt verktyg som kräver mindre handpåläggning kan du effektivisera din vardag på ett smidigt sätt och får mer tid över till annat.

Tröskeln måste inte vara så hög 

Har du en Iphone- eller Android-telefon där du kan ladda ner appar? Redan nu har du kommit en bra bit på vägen. Ta fram din telefon, ladda ner Gsite-appen och logga in så snart du blivit inbjuden till ett projekt. Därefter kan du direkt börja registrera säkerhetsfrågor, kvalitétsärenden, checklistor, kontroller samt kommunicera med personer både i och utanför dina projekt.

En app som förenklar din vardag, tycker vi, ska vara enkel att både lära sig och lätt att använda. Vi erbjuder därför ett uppstartsstöd, där vi visar hur ni på bästa sätt kan använde de olika modulerna. Vi hjälper er komma igång från start, och finns med som bollplank under er resa.

En långsiktig investering

Det kostar att köpa och implementera en ny programvara. Men det är viktigt att se på det som en investering för framtiden istället för enbart en kostnad.

Genom att göra en tydlig implementeringsplan och nyttja vårt uppstartsstöd, får ni de rätta förutsättningarna för att snabbt komma igång och jobba i modulerna. Vinsten? Bland annat sparar ni värdefull tid i projektet, får en tydligare överblick, smidigare uppföljning och en transparens gentemot projektdeltagarna!

I och med tidsbesparingen är det möjligt att hela årskostnaden återbetalt sig inom två månader. Med Gsites smarta och effektiva moduler är det nämligen möjligt att spara upp till 20% av din administrativa tid.

Läs mer om Gsite eller kontakta oss här>>

Arkiv

Kategorier