02.03.2022 | By Paula Lobos
Uncategorized

Vad är nytt i den senaste versionen av Gsite? I det här inlägget går vi igenom de större förändringarna och de nya funktionerna som har tillkommit.

Följande funktioner är nya:

  • Enkel och smidig Byggdgbok
  • Ganttvy och tidsplaneing
  • Förenkla godkännanden genom arbetsflöden

Kort om Gsite:

Gsite är en projektbaserad plattform för användning ute i byggprojekten, tack vare Gsites smarta mobilapp och webverktyg. Lösningen kan användas vid både stora som små entreprenader för en effektivare hantering av projektets frågetecken och problem.

 

Enkel och smidig Byggdagbok

Blir det lätt förseningar i projektet i väntan på godkännanden som aldrig kommer? Samlas allt pappersarbete på hög och ger dig stresspåslag mot slutet av dagen? Ta en titt på Gsites nya Byggdagbok, den förenklar hela processen. Du kan även skicka dina olika formulär genom arbetsflöden, där du väljer den arbetsroll som behövs för godkännandet. Ta en titt på videon där vi visar hur. Förstora genom fönstret längst ner till höger.

 

 

Fyll i Byggdagboken

Behöver du redovisa alla aktiviteter i slutet på dagen? Använder du långa och tidskrävande metoder för att lägga till foton i en byggdagbok? Låt Gsite göra jobbet åt dig! Foton och annan information läggs enkelt till i dagboken från din dator eller Gsite-appen. Kika på videon nedan för mer information. Förstora genom fönstret längst ner till höger.

 

 

 

Gantt – schema och tidsplanering

Känns din att-göra-lista oändligt lång? Behöver du justera tiderna i din planering på dina kommande aktiviteter för att ändra och lägga till uppdateringar? Med Gsites Ganttvy och tidsplaneringsverktyg är detta enkelt. Ta en titt nedan. Förstora genom fönstret längst ner till höger.

 

 

Har du frågor eller skulle du vilja ha mer information om Gsite?
Kontakta oss: gsite@magicad.se

Arkiv

Kategorier