01.06.2022 | By Paula Lobos
Gsite

Vad är nytt i den senaste versionen av Gsite? I det här inlägget går vi igenom de större förändringarna och de nya funktionerna som har tillkommit.

Följande funktioner är nya:

  • Anslagstavla med notiser
  • Duplicera formulär
  • Ärende- och dokumentintegrering
  • Filtrera information i Gsite album

Kort om Gsite:

Gsite är en projektbaserad plattform för att effektivisera och förenkla arbetsprocesserna på byggarbetsplatsen. Tack vare Gsites smarta mobilapp och webverktyg fungerar den både på plats på bygget samt på kontoret.  Lösningen kan användas vid både stora som små entreprenader för en effektivare hantering av projektets frågetecken och problem. Gsite består av 3 moduler, Field, Track och Progress.

 

Anslagstavla med notiser

Är du trött på att entreprenaderna alltid säger att de inte sett informationen du skickat ut och att konstant få påminna om information du redan delgett? Ibland kanske till och med vissa i projektet endast har gammal information att jobba efter? Med Gsites nya anslagstavla, kan du, lägga upp information och notiser synliga för samtliga i teamet som är inbjudna till projektet i Gsite.

Gsite Anslagstavla 1

Du väljer själv hur länge du vill att informationen ska vara synlig och du kan även se vem eller vilka som har tagit del av information. Allt för att säkerställa att informationen når fram till de inblandade i projektet.

Gsite Anslagstavla 2

 

Duplicera formulär

Behöver du ta fram nya formulär, tillstånd eller andra tidskrävande pappersarbeten inför varje nytt projekt ni har?
Detta kan kännas tradigt då det ofta är samma dokument som ska skapas på nytt i varje projekt.
I och med Gsites senaste uppdatering kan du spara tid genom att duplicera dina formulär, tillstånd och arbetsflöden till andra projekt genom några få klick.

Gsite Duplicera formulär 1

Gsite Duplicera formulär 2

Ärende- och dokumentintegrering

Har du fått en detaljerad lösning på ett ärende från ditt designteam? Kanske har ni specifika instruktioner på hur vissa problem ska lösas eller hanteras? Eller är du inte på bygget och behöver ge en underentreprenör specifik information? En integration mellan Gsites ärendehantering och Filhantering ger dig möjlighet att snabbt bifoga dokument redan när du skapar ett ärende.

Gsite App & desktop

Filtrera information i Gsite album

Har du haft en vecka full av inspektioner och ronder? Sitter du i slutet på veckan och går igenom alla ärenden som skapats och försöker komma ihåg vilken bild som tillhör vilket ärende? Låt Gsite göra det enkelt för dig med utökade filtreringsmöjligheter i ärendehanteringen. Med endast ett par klick kan du filtrera fram de bilder du behöver.

Gsite Filtreringsmöjligheter i gSITE ALBUM

 

 

Har du frågor eller skulle du vilja ha mer information om Gsite?
Kontakta oss: gsite@magicad.se

Arkiv

Kategorier