26.07.2022 | By admin
MagiCAD CloudNyheter tillverkareProduktdatabaser
Molins Rostfria

Molins Rostfria grundades 1911 har tillverkat VVS-produkter och rostfri utrustning för kök sedan 1950-talet. Företaget skördar nu frukterna av den digitala eran genom att tillhandahålla några av sina produkter som BIM-objekt för installationsprojektörer.

Att ha en portfolio av BIM-objekt på den största plattformen i världen för el-och-VVS-produkter är ett enkelt sätt att vara i kärnan av digital byggprojektering. Med MagiCAD Cloud kan el- och VVS-tillverkare nå tusentals konsultföretag som använder AutoCAD och Revit.

En nyckelfaktor för Molins Rostfria är kvalitet. De kombinerar bra funktionalitet med högkvalitativa produkter. Molins Rostfrias huvudprodukter är tillverkade av rostfritt stål för till exempel utrustning till storkök, diskhoar, golvbrunnar och golvrännor. Golvbrunnarna samt golvrännorna finns nu som högkvalitativa BIM-objekt.

Blädda bland Molins Rostfria produkter i MagiCAD Cloud


MagiCAD Cloud är världens ledande BIM-plattform med tillverkarverifierade BIM-objekt för installationsprojektering. MagiCAD Cloud innehåller över 1 000 000 datarika BIM-objekt av el- och VVS-produkter samt komponenter från mer än 300 tillverkare internationellt.

Arkiv

Kategorier