29.09.2022 | By Paula Lobos
FunktionerGsite

Gsite uppdateras kontinuerligt för att vara så användarvänligt och effektivt som möjligt. Vi lyssnar på våra kunder och användare för att hela tiden leverera ett smart och smidigt projektstyrningsverktyg som verkligen gör skillnad för alla inblandade i byggprojektet.

I de senaste uppdateringarna ingår följande:

  • Skapa checklistor på företagsnivå
  • Hitta bland olika checklistor
  • Lägg till ärenden i Formulär

Skapa checklistor på företagsnivå. 

Varför uppfinna hjulet på nytt? I den nya uppdateringen i Gsite kan du nu skapa checklistor på företagsnivå och plocka med dig dem till samtliga eller utvalda projekt.
När du har skapat dina checklistor väljer du vilka projekt som du vill använda checklistorna i.
Detta både effektiviserar dina processer och minskar handpåläggningen och du kan säkerställa att dina projekt följer samma processer.  

 

Gsite Checklistor 1

 

Gsite Checklista 2

Gsite Checklista 3

 

 

 

Sökfunktion i checklistor / Hitta bland olika checklistor

Har ni många olika checklistor i era stora projekt och det tar tid att hitta rätt checklista? Nu finns en smart sökfunktion i Gsite där du kan söka efter en specifik checklista. Vill du se vilka egenkontroller ni har? Inga problem! Skriv in sökordet och Gsite hittar alla dina checklistor som har ordet i rubriken. Det har aldrig varit enklare att jobba med checklistor! 

Gsite sökfunktion 1

Gsite Sökfunktion 2

 

Lägg till ärenden i Formulär

Det ska vara smidigt att rapportera på projektets framdrift, speciellt när det uppstår problem. Nu kan du lägga till redan skapade ärenden i dina formulär så du kan se och följa status på ärendet, var det befinner sig helt enkelt, hur lång man kommit. Gsite hjälper dig att minska på det administrativa arbetet och du kan fokusera på att färdigställa projektet. Med denna nya funktion blir lätt för samtliga inblandade i projektet att följa framdriften och det som sker på byggarbetsplatsen.

Gsite Ärenden + Formulär 1

Gsite Ärenden + Formulär 2

 

Kort om Gsite:

Gsite är en projektbaserad plattform för att effektivisera och förenkla arbetsprocesserna på byggarbetsplatsen. Tack vare Gsites smarta mobilapp och webverktyg fungerar den både på plats på bygget samt på kontoret.  Lösningen kan användas vid både stora som små entreprenader för en effektivare hantering av projektets frågetecken och problem. Gsite består av 3 moduler, Field, Track och Progress.

Här hittar du fler intressanta uppdateringar >>


Har du frågor eller skulle du vilja ha mer information om Gsite?
Kontakta oss: gsite@magicad.se

 

Arkiv

Kategorier